divendres, 10 de febrer de 2012

Noves notícies!

Hola a tots!


Amics, companys, sapigueu que la lenta activitat de la Secció d'Estudis de la Comissió de Sant Antoni Abat, ha començat a donar els seus fruits.
El passat mes de gener, es va aprovar al ple municipal de l'Ajuntament de Canovelles, la declaració de l'Església de Sant Feliu com a Bé Cultural d'Interès Local; sens dubte una gran notícia per a la preservació del patrimoni local de què gaudim a Canovelles!


El procés ha estat més ràpid del que suposàvem, la Generalitat ho va declarar sense cap tipus d'entrebanc, ben al contrari. Per la seva banda, al ple municipal, es va aprovar per unanimitat.


Cal dir que això és tot un orgull per als membres de la secció, que amb aquest petit cim que hem assolit, emprenem amb més ganes i motivació la continuïtat de la nostra activitat. Per aquest nou any 2012, i amb la idea de mantenir-ho a més llarg termini, esperem poder dur a terme la catalogació de masies tant necessària al nostre poble.


Així doncs, els membres de la Secció d'Estudis estem preparant una reunió amb el nostre Ajuntament per plantejar-los un seguit de suggestions per dotar al municipi la identitat que es mereix, així com un treball conjunt entre l'Administració i les entitats.


Esperem doncs que enguany sigui un any profitós per a la nostra Secció d'Estudis i evidentment, pels 50 Anys de l'entitat!
Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada